Nieuws

Hier vind u het laatste nieuws over de thuiszorg in de media of van ons zelf.
Onze site wordt dagelijks geüpdatet.

Dailyzorg heeft zich aangemeld bij www.samendementievriendelijk.nl

Herken de signalen van dementie bij mensen. Op straat, in de bus of op je werk. Samen dementievriendelijk helpt jou je kennis over dementie te vergroten en leert je omgaan met mij en alle andere mensen met dementie.

Daarom heeft Dailyzorg zich aangemeld bij samendementievriendelijk.nl. Wilt u meer weten over dementie neem dan contact met ons op.

DAILYZORG lid van SPOT

SPOT is een vereniging van kleinschalige thuis- en woonzorgorganisaties. De leden van SPOT staan voor kwalitatief hoogstaande zorg met aandacht voor de zorgvrager. Dat betekent dat een zorgorganisatie niet zomaar lid kan worden van SPOT: elke lidorganisatie dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Lees meer over SPOT en haar leden via het menu aan de linkerzijde. Hier vind u ook algemene informatie over de thuis- en woonzorg. Lees verder

De bij SPOT aangesloten organisaties staan garant voor persoonlijke thuis- en woonzorg op hoog niveau.

5 jaar later met Heleen van Rooijen

Mooi en openhartig gesprek met Heleen van Royen als mantelzorger voor haar demente moeder. (start in het midden)

Heleen van Royen

Jeroen Pauw voert met schrijfster Heleen van Royen een openhartig gesprek over haar privé leven, dat in de afgelopen vijf jaar ingrijpend is veranderd. Ook kijken ze terug op wat er waar is geworden van de ambitie om vier nieuwe romans te schrijven.

Klik hier